Fortrolighedspolitik


For brugere fra Californien, USA, gælder vores CCPA-klare privatlivspolitik. Klik for mere information.


1. Oplysninger, vi indsamler

Log data

Når du besøger vores hjemmeside, kan vores servere automatisk logge standarddataene fra din webbrowser. Det kan omfatte din computers Internet Protocol (IP)-adresse, din browsertype og -version, de sider, du besøger, tidspunktet og datoen for dit besøg, den tid brugt på hver side og andre detaljer.

Enhedsdata

Vi kan også indsamle data om den enhed, du bruger til at få adgang til vores hjemmeside. Disse data kan omfatte enhedstype, operativsystem, unikke enhedsidentifikatorer, enhedsindstillinger og geo-placeringsdata. Hvad vi indsamler kan afhænge af de individuelle indstillinger for din enhed og software. Vi anbefaler, at du tjekker politikkerne for din enhedsproducent eller softwareudbyder for at finde ud af, hvilke oplysninger de gør tilgængelige for os.

Personlig information

Til undersøgelsesmatchningen vil vi bede om "personlige oplysninger", såsom din:

  • Email adresse
  • Køn
  • Fødselsdato
  • Postnummer
  • Alder/fødselsdato
  • Brugernavn / ID fra hjemmesiden, der deltager på

Derudover kan vi kræve følgende oplysninger:

  • Browser / digitalt fingeraftryk
  • IP (Internet Protocol) / MAC (Media Access Control) adresse
  • Enhedens identifikationsnummer
  • IMEI (International Mobile Equipment Identity)
  • Cookies
  • Geolokalisering
  • Sociale medier profiler

Og andre observerbare/demografiske oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnumre
  • Højeste uddannelsesniveau
  • Familiens størrelse
  • Personlige præferencer (produktrelateret)
  • Husstandsindkomst
  • Etnisk / Race
  • Politisk mening
  • Sundhed / Medicinsk information
  • Religion

For data spurgt under eksterne undersøgelser: Make Opinion er ikke ejeren/sponsoren af ​​de undersøgelser, der omdirigeres til, og alle resultater og data ejes af undersøgelsens sponsor.

For respondenter på undersøgelser leveret gennem Make Opinion: Vi indsamler de svar, du giver på vores prækvalifikationsspørgsmål på vegne af vores kunder, i vores applikation. Vi beder muligvis om din e-mailadresse, så du kan logge ind på vores tjeneste fra flere enheder eller forskellige udgivelsespartnere, der bruger Make Opinion-applikationen.

Make Opinion gemmer disse oplysninger i deres database for at foreslå fremtidige undersøgelser, som matcher dine profiloplysninger. Deltagelse i disse foreslåede undersøgelser er fuldstændig uforpligtende. Desuden deles disse oplysninger med undersøgelsespartnerne. Hvis du er respondent og har spørgsmål vedrørende vores undersøgelsespartneres vores privatlivspraksis og dine lagrede data, bedes du kontakte undersøgelsespartneren direkte. Når vi sender dig til en af ​​vores undersøgelsespartnere første gang, vil deres privatlivspolitik blive vist til respondenten.

2. Retsgrundlag for behandlingen

Vi behandler dine personoplysninger lovligt, retfærdigt og på en gennemsigtig måde. Vi indsamler og behandler kun oplysninger om dig, hvor vi har juridisk grundlag for at gøre det.

Disse juridiske grundlag afhænger af de tjenester, du bruger, og hvordan du bruger dem, hvilket betyder, at vi kun indsamler og bruger dine oplysninger, hvor:

  • det er nødvendigt for udførelsen af ​​en kontrakt, som du er part i, eller for at tage skridt på din anmodning, før du indgår en sådan kontrakt (f.eks. når vi leverer en tjeneste, du anmoder os om);
  • det opfylder en legitim interesse (som ikke tilsidesættes af dine databeskyttelsesinteresser), såsom for forskning og udvikling, at markedsføre og promovere vores tjenester og beskytte vores juridiske rettigheder og interesser;
  • du giver os samtykke til at gøre det til et bestemt formål (for eksempel kan du give samtykke til, at vi sender dig vores nyhedsbrev); eller
  • vi skal behandle dine data for at overholde en juridisk forpligtelse

Hvor du giver samtykke til vores brug af oplysninger om dig til et bestemt formål, har du ret til at ændre mening til enhver tid (men dette vil ikke påvirke enhver behandling, der allerede har fundet sted).

Vi opbevarer ikke personlige oplysninger længere end nødvendigt. Mens vi beholder disse oplysninger, vil vi beskytte dem inden for kommercielt acceptable midler for at forhindre tab og tyveri, såvel som uautoriseret adgang, offentliggørelse, kopiering, brug eller ændring. Når det er sagt, anbefaler vi, at ingen metode til elektronisk transmission eller lagring er 100 % sikker og kan ikke garantere absolut datasikkerhed. Hvis det er nødvendigt, kan vi opbevare dine personlige oplysninger for vores overholdelse af en juridisk forpligtelse eller for at beskytte dine vitale interesser eller en anden fysisk persons vitale interesser.

Dine data vil blive behandlet i overensstemmelse med følgende lovbestemmelser:

  • I forhold til data indsendt i formularer, undersøgelser osv. med dit samtykke, artikel 6 (1) (a) i GDPR
  • Med hensyn til de tjenester, du bruger til at opfylde kontrakten, gælder artikel 6 (1) (b) i GDPR
  • Ellers, især med hensyn til statistiske data og online-identifikatorer baseret på legitime interesser, artikel 6 (1) (f) GDPR (for alle logdata, enhedsdata og personlige oplysninger anført under "1. Oplysninger, vi indsamler").

3. Indsamling og brug af information

Vi kan indsamle, opbevare, bruge og videregive oplysninger til følgende formål, og personlige oplysninger vil ikke blive behandlet yderligere på en måde, der er uforenelig med disse formål:

  • for at give dig mulighed for at tilpasse eller personliggøre din oplevelse af vores hjemmeside;
  • for at give dig adgang til og bruge vores hjemmeside, tilknyttede applikationer og tilknyttede sociale medieplatforme;
  • at kontakte og kommunikere med dig;
  • til intern registrering og administrative formål;
  • til analyser, markedsundersøgelser og forretningsudvikling, herunder drift og forbedring af vores hjemmeside, tilknyttede applikationer og tilknyttede sociale medieplatforme;
  • at afvikle konkurrencer og/eller tilbyde dig yderligere fordele;
  • til annoncering og markedsføring, herunder at sende dig salgsfremmende oplysninger om vores produkter og tjenester og oplysninger om tredjeparter, som vi mener kan være af interesse for dig;
  • at overholde vores juridiske forpligtelser og løse eventuelle tvister, vi måtte have; og
  • til at overveje din jobansøgning.

4. Videregivelse af personlige oplysninger til tredjemand

Vi kan videregive personlige oplysninger til:

  • tredjepartstjenesteudbydere med det formål at sætte dem i stand til at levere deres tjenester, herunder (uden begrænsning) it-tjenesteudbydere, datalagring, hosting- og serverudbydere, annoncenetværk, analyser, fejlloggere, inkassovirksomheder, vedligeholdelses- eller problemløsningsudbydere, marketing- eller reklameudbydere, professionelle rådgivere og betalingssystemoperatører;
  • vores medarbejdere, entreprenører og/eller relaterede enheder;
  • sponsorer eller promotorer af enhver konkurrence, vi afholder;
  • kreditoplysningsbureauer, domstole, tribunaler og regulerende myndigheder, i tilfælde af at du undlader at betale for varer eller tjenester, vi har leveret til dig;
  • domstole, tribunaler, regulerende myndigheder og retshåndhævende embedsmænd, som krævet ved lov, i forbindelse med eventuelle faktiske eller fremtidige retssager eller for at etablere, udøve eller forsvare vores juridiske rettigheder;
  • tredjeparter, herunder agenter eller underleverandører, som hjælper os med at levere information, produkter, tjenester eller direkte markedsføring til dig; og
  • tredjeparter til at indsamle og behandle data.

5. Internationale overførsler af personoplysninger

De personlige oplysninger, vi indsamler, opbevares og behandles i Tyskland, hvor vi eller vores partnere, tilknyttede selskaber og tredjepartsudbydere har faciliteter. Ved at give os dine personlige oplysninger giver du samtykke til videregivelsen til disse oversøiske tredjeparter.

Vi vil sikre, at enhver overførsel af personlige oplysninger fra lande i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) til lande uden for EØS vil blive beskyttet af passende sikkerhedsforanstaltninger, for eksempel ved at bruge standarddatabeskyttelsesklausuler godkendt af Europa-Kommissionen, eller brug af bindende virksomhedsregler eller andre juridisk accepterede midler.

Where we transfer personal information from a non-EEA country to another country, you acknowledge that third parties in other jurisdictions may not be subject to similar data protection laws to the ones in our jurisdiction. There are risks if any such third party engages in any act or practice that would contravene the data privacy laws in our jurisdiction and this might mean that you will not be able to seek redress under our jurisdiction’s privacy laws.

6. Dine rettigheder og kontrol med dine personlige oplysninger

Valg og samtykke: Ved at give os personlige oplysninger giver du dit samtykke til, at vi indsamler, opbevarer, bruger og videregiver dine personlige oplysninger i overensstemmelse med denne privatlivspolitik. Hvis du er under 16 år, skal du have og garantere i det omfang loven tillader os, at du har din forælders eller værges tilladelse til at få adgang til og bruge hjemmesiden, og de (dine forældre eller værge) har givet dit samtykke give os dine personlige oplysninger. Du behøver ikke at give os personlige oplysninger, men hvis du ikke gør det, kan det påvirke din brug af denne hjemmeside eller de produkter og/eller tjenester, der tilbydes på eller gennem den.

Oplysninger fra tredjeparter: Hvis vi modtager personlige oplysninger om dig fra en tredjepart, vil vi beskytte dem som beskrevet i denne privatlivspolitik. Hvis du er en tredjepart, der leverer personlige oplysninger om en anden, repræsenterer og garanterer du, at du har en sådan persons samtykke til at give de personlige oplysninger til os.

Begrænse: Du kan vælge at begrænse indsamlingen eller brugen af ​​dine personlige oplysninger. Hvis du tidligere har accepteret, at vi bruger dine personlige oplysninger til direkte markedsføringsformål, kan du til enhver tid ændre mening ved at kontakte os ved at bruge nedenstående oplysninger. Hvis du beder os om at begrænse eller begrænse, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger, vil vi fortælle dig, hvordan begrænsningen påvirker din brug af vores hjemmeside eller produkter og tjenester.

Adgang og dataportabilitet: Du kan anmode om detaljer om de personlige oplysninger, som vi har om dig. Du kan anmode om en kopi af de personlige oplysninger, vi har om dig. Hvor det er muligt, vil vi give disse oplysninger i CSV-format eller et andet letlæsbart maskinformat. Du kan til enhver tid anmode om, at vi sletter de personlige oplysninger, vi har om dig. Du kan også anmode om, at vi overfører disse personlige oplysninger til en anden tredjepart.

Rettelse Hvis du mener, at nogen oplysninger, vi hold om dig er unøjagtig, forældet, ufuldstændig, irrelevant eller vildledende, bedes du kontakte os ved at bruge nedenstående oplysninger. Vi tager rimelige skridt til at rette enhver information, der er fundet unøjagtig, ufuldstændig, vildledende eller forældet.

Underretning om databrud: Vi vil overholde love, der gælder for os i forbindelse med ethvert databrud.

Klager: Hvis du mener, at vi har overtrådt en relevant databeskyttelseslov og ønsker at indgive en klage, bedes du kontakte os ved at bruge nedenstående oplysninger og give os alle detaljer om det påståede brud. Vi vil straks undersøge din klage og svare dig skriftligt, hvor vi redegør for resultatet af vores undersøgelse og de skridt, vi vil tage for at behandle din klage. Du har også ret til at kontakte en tilsynsmyndighed eller databeskyttelsesmyndighed i forbindelse med din klage.

Opsige abonnement: For at afmelde vores e-mail-database eller fravælge kommunikation (herunder markedsføringskommunikation), bedes du kontakte os ved at bruge nedenstående oplysninger eller framelde dig ved at bruge de fravalgsfaciliteter, der er angivet i kommunikationen.

7. Cookies

Vi bruger "cookies" til at indsamle oplysninger om dig og din aktivitet på tværs af vores websted. En cookie er et lille stykke data, som vores hjemmeside gemmer på din computer og får adgang til hver gang du besøger, så vi kan forstå, hvordan du bruger vores side. Dette hjælper os med at betjene dig indhold baseret på de præferencer, du har angivet. Se venligst vores cookiepolitik for mere information.

8. Virksomhedsoverdragelser

Hvis vi eller vores aktiver erhverves, eller i det usandsynlige tilfælde, at vi går konkurs eller går konkurs, vil vi inkludere data blandt de aktiver, der overføres til enhver part, der køber os. Du anerkender, at sådanne overførsler kan forekomme, og at enhver part, der erhverver os, kan fortsætte med at bruge dine personlige oplysninger i henhold til denne politik.

9. Begrænsninger for vores politik

Vores hjemmeside kan linke til eksterne sider, som ikke drives af os. Vær opmærksom på, at vi ikke har kontrol over indholdet og politikkerne på disse websteder, og vi kan ikke acceptere ansvar eller ansvar for deres respektive privatlivspraksis.

10. Ændringer af denne politik

Efter vores skøn kan vi ændre vores privatlivspolitik, så den afspejler nuværende acceptabel praksis. Vi vil tage rimelige skridt for at informere brugerne om ændringer via vores hjemmeside. Din fortsatte brug af dette websted efter eventuelle ændringer af denne politik vil blive betragtet som accept af vores praksis omkring privatliv og personlige oplysninger.

Hvis vi foretager en væsentlig ændring af denne privatlivspolitik, for eksempel ved at ændre et lovligt grundlag, som vi behandler dine personoplysninger på, vil vi bede dig om at give dit samtykke til den ændrede privatlivspolitik.

Gør Opinion GmbH til dataansvarlig
Nana Gabelia
privacy@makeopinion.com
n.gabelia@makeopinion.com

Denne politik træder i kraft den 1. juli 2021.

For medlemmer, der bruger vores tjenester fra Kina: Jeg forstår, at mine personlige oplysninger vil blive behandlet uden for Kina i følgende lande: USA, Canada, Frankrig, Rumænien, Israel, Pakistan og Indien af ​​dine tillidsmænd Toluna, IPGeo og IPQS.

LGPD FORTROLIGHED MEDDELELSE

ERKLÆRING OM FORTROLIGHED - BRASILIEN

Denne fortrolighedserklæring for brugere i Brasilien supplerer oplysningerne i Make Opinion GmbH's privatlivspolitik og gælder udelukkende for besøgende, brugere og andre, der bor i Brasilien ("forbrugere" eller "dig"). Vi vedtager denne meddelelse for at overholde den brasilianske databeskyttelseslov Lei Geral de Proteção de Dados Pessoais (lov nr. 13.709/2018) ("LGPD"). Alle udtryk, der er defineret i LGPD, har samme betydning, når de bruges i denne meddelelse.

LGPD

Den 18. september 2020 trådte Lei Geral de Proteção de Dados Pessoais (LGPD) i kraft for brasilianske indbyggere. Ud over de rettigheder, der er beskrevet i vores privatlivspolitik, kan du som bruger i Brasilien muligvis udøve følgende rettigheder med hensyn til de personlige oplysninger, som vi har indsamlet, med visse begrænsninger:

  • Retten til bekræftelse af eksistensen af ​​behandlingen. Du har ret til at bede om, at vi bekræfter, om vi behandler dine personoplysninger.
  • Retten til at få adgang til data. Du har ret til at få adgang til de personoplysninger, vi har om dig, og visse oplysninger om, hvordan vi bruger dem, og hvem vi deler dem med, herunder oplysninger om offentlige og private enheder, vi har delt dine personoplysninger med. 
  • Retten til at rette ufuldstændige, unøjagtige eller forældede data. Hvis du ønsker at rette eller revidere nogen af ​​de data, vi opbevarer om dig, kan du gøre det ved at få adgang til din konto og oplysningerne i den eller kontakte vores team.
  • Retten til at anonymisere, blokere eller slette unødvendige eller overdrevne data eller data, der ikke behandles i overensstemmelse med LGPD. Bemærk venligst, at dette afhængigt af anmodningen kan resultere i en suspension eller afbrydelse af visse tjenester og kan være underlagt juridiske og/eller kontraktmæssige retningslinjer for opbevaring.
  • Retten til overførsel af data til en anden tjeneste- eller produktudbyder ved hjælp af en udtrykkelig anmodning. Vi giver dig mulighed for til enhver tid at flytte enhver af dine kontodata til en tredjepart.
  • Retten til at slette personoplysninger, der behandles med den registreredes samtykke. Du har ret til at anmode om permanent sletning af dine data, med visse undtagelser. Bemærk dog, at udøvelse af denne ret kan resultere i en suspension eller afbrydelse af tjenester og kan også være underlagt juridiske og/eller kontraktmæssige retningslinjer for opbevaring.
  • Retten til information om muligheden for ikke at give samtykke og om konsekvenserne af afslaget. Du har ret til at bede os om at give oplysninger om muligheden for ikke at give samtykke til behandlingen af ​​dine personoplysninger og konsekvenserne af et sådant afslag.
  • Ret til at tilbagekalde samtykke.

Bemærk venligst, at ikke alle disse rettigheder anført ovenfor er absolutte, og begrænsninger/undtagelser gælder i nogle tilfælde. For eksempel er vi muligvis ikke i stand til fuldt ud at efterkomme din anmodning, hvis vi er bundet af visse juridiske begrænsninger eller kontraktlige krav, men under disse omstændigheder vil vi stadig reagere for at underrette dig om en sådan beslutning.

Udøvelse af dataportabilitet og sletningsrettigheder

For at udøve dataportabilitet og sletningsrettigheder beskrevet ovenfor, bedes du indsende en verificerbar forbrugeranmodning til os: privacy@cpx-reseach.com

Vi skal bekræfte din identitet, før vi behandler din anmodning. Den verificerbare forbrugeranmodning skal:

  • Angiv tilstrækkelige oplysninger, der giver os mulighed for med rimelighed at bekræfte, at du er den person, som vi indsamlede personlige oplysninger om, eller en juridisk repræsentant.
  • Beskriv din anmodning med tilstrækkelig detaljering, så vi kan forstå, evaluere og reagere på den korrekt.

Vi kan ikke svare på din anmodning eller give dig personlige oplysninger, hvis vi ikke kan bekræfte din identitet eller autoritet til at fremsætte anmodningen og bekræfte, at de personlige oplysninger vedrører dig. At lave en verificerbar forbrugeranmodning kræver ikke, at du opretter en konto hos os. Vi vil kun bruge personlige oplysninger, der er angivet i en verificerbar forbrugeranmodning til at bekræfte anmoderens identitet eller bemyndigelse til at fremsætte anmodningen.

Responstid og format

Vi bestræber os på at svare på en verificerbar forbrugeranmodning inden for 15 dage efter modtagelsen, men ikke mere end 30 dage. Hvis du har en konto hos os, vil vi levere vores skriftlige svar til den konto. Hvis du ikke har en konto hos os, leverer vi vores skriftlige svar via mail eller elektronisk, efter eget valg. Det svar, vi giver, vil også forklare årsagerne til, at vi ikke kan efterkomme en anmodning, hvis det er relevant. For anmodninger om dataportabilitet vil vi vælge et format til at give dine personlige oplysninger, som er let brugbare, og som skal give dig mulighed for at overføre oplysningerne fra en enhed til en anden enhed uden hindring.

Vi opkræver ikke et gebyr for at behandle eller svare på din verificerbare forbrugeranmodning.

Hvis du har givet data til Make Opinion GmbH vedrørende din klient, som er underlagt LGPD, er du ansvarlig for at indhente det korrekte samtykke fra sådanne kunder, før du deler deres personlige oplysninger med os. 

Ændringer i vores fortrolighedserklæring

Vi forbeholder os retten til at ændre denne fortrolighedserklæring efter vores skøn og til enhver tid.

Når vi foretager ændringer i denne fortrolighedserklæring, giver vi dig besked via e-mail eller via en meddelelse på vores hjemmesides hjemmeside.

Kontakt information

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til denne meddelelse, vores privatlivspolitik, de måder, hvorpå vi indsamler og bruger dine personlige oplysninger, dine valg og rettigheder vedrørende sådan brug, eller ønsker at udøve dine rettigheder i henhold til brasiliansk lov, så tøv ikke med at kontakt os på:

Internet side: www.cpx-research.com
E-mail: privacy@makeopinion.com
Postadresse: Elfenallee 5, 13127 Berlin, Tyskland

Cookiepolitik

Vi bruger cookies til at hjælpe med at forbedre din oplevelse af http://www.cpx-research.comDenne cookiepolitik er en del af Make Opionion GmbHs privatlivspolitik og dækker brugen af ​​cookies mellem din enhed og vores websted. Vi giver også grundlæggende oplysninger om tredjepartstjenester, vi kan bruge, som også kan bruge cookies som en del af deres tjeneste, selvom de ikke er dækket af vores politik.

Hvis du ikke ønsker at acceptere cookies fra os, skal du bede din browser om at afvise cookies fra http://www.cpx-research.commed den forståelse, at vi muligvis ikke kan give dig noget af dit ønskede indhold og tjenester.

Hvad er en cookie?

En cookie er et lille stykke data, som et websted gemmer på din enhed, når du besøger, typisk indeholdende information om selve webstedet, en unik identifikator, der gør det muligt for webstedet at genkende din webbrowser, når du vender tilbage, og yderligere data, der tjener formålet af cookien og selve cookiens levetid.

Cookies bruges til at aktivere visse funktioner (f.eks. at logge ind), til at spore brugen af ​​webstedet (f.eks. analytics), til at gemme dine brugerindstillinger (f.eks. tidszone, meddelelsespræferencer) og til at tilpasse dit indhold (f.eks. annoncering, sprog) .

Cookies, der er sat af den hjemmeside, du besøger, omtales normalt som "førstepartscookies", og sporer typisk kun din aktivitet på det pågældende websted. Cookies sat af andre websteder og virksomheder (dvs. tredjeparter) kaldes "tredjepartscookies", og kan bruges til at spore dig på andre websteder, der bruger den samme tredjepartstjeneste.

Typer af cookies og hvordan vi bruger dem

Essentielle cookies

Væsentlige cookies er afgørende for din oplevelse af et websted, hvilket muliggør kernefunktioner som brugerlogin, kontoadministration, indkøbskurve og betalingsbehandling. Vi bruger essentielle cookies til at aktivere visse funktioner på vores hjemmeside.

Ydelsescookies

Præstationscookies bruges til at spore, hvordan du bruger en hjemmeside under dit besøg, uden at indsamle personlige oplysninger om dig. Typisk er disse oplysninger anonyme og aggregeret med oplysninger, der spores på tværs af alle webstedsbrugere, for at hjælpe virksomheder med at forstå besøgendes brugsmønstre, identificere og diagnosticere problemer eller fejl, deres brugere kan støde på, og træffe bedre strategiske beslutninger for at forbedre deres publikums overordnede webstedsoplevelse. Disse cookies kan indstilles af det websted, du besøger (førstepart) eller af tredjepartstjenester. Vi bruger præstationscookies på vores side.

Funktionscookies

Funktionscookies bruges til at indsamle oplysninger om din enhed og eventuelle indstillinger, du måtte konfigurere på det websted, du besøger (såsom sprog- og tidszoneindstillinger). Med disse oplysninger kan websteder give dig tilpasset, forbedret eller optimeret indhold og tjenester. Disse cookies kan indstilles af det websted, du besøger (førstepart) eller af en tredjepartstjeneste. Vi bruger funktionalitetscookies til udvalgte funktioner på vores side.

Målretnings-/annonceringscookies

Målretnings-/annonceringscookies bruges til at bestemme, hvilket kampagneindhold der er mere relevant og passende for dig og dine interesser. Websites kan bruge dem til at levere målrettet annoncering eller til at begrænse antallet af gange, du ser en annonce. Dette hjælper virksomheder med at forbedre effektiviteten af ​​deres kampagner og kvaliteten af ​​indhold, der præsenteres for dig. Disse cookies kan indstilles af det websted, du besøger (førstepart) eller af tredjepartstjenester. Målretnings-/reklamecookies sat af tredjeparter kan blive brugt til at spore dig på andre websteder, der bruger den samme tredjepartstjeneste. Vi bruger målretnings-/annonceringscookies på vores side.

Tredjepartscookies på vores side

Vi kan ansætte tredjepartsvirksomheder og enkeltpersoner på vores websteder – for eksempel analyseudbydere og indholdspartnere. Vi giver disse tredjeparter adgang til udvalgte oplysninger for at udføre specifikke opgaver på vores vegne. De kan også sætte tredjepartscookies for at levere de tjenester, de leverer. Tredjepartscookies kan bruges til at spore dig på andre websteder, der bruger den samme tredjepartstjeneste. Da vi ikke har kontrol over tredjepartscookies, er de ikke dækket af Make Opinion GmbHs cookiepolitik.

Vores løfte om beskyttelse af personlige oplysninger fra tredjepart

Vi gennemgår fortrolighedspolitikkerne for alle vores tredjepartsudbydere, før vi benytter deres tjenester for at sikre, at deres praksis stemmer overens med vores. Vi vil aldrig bevidst inkludere tredjepartstjenester, der kompromitterer eller krænker vores brugeres privatliv.

Hvordan du kan kontrollere eller fravælge cookies

Hvis du ikke ønsker at acceptere cookies fra os, kan du instruere din browser til at afvise cookies fra vores hjemmeside. De fleste browsere er konfigureret til at acceptere cookies som standard, men du kan opdatere disse indstillinger til enten at afvise cookies helt eller for at give dig besked, når et websted forsøger at indstille eller opdatere en cookie.

Hvis du gennemser websteder fra flere enheder, skal du muligvis opdatere dine indstillinger på hver enkelt enhed.

Selvom nogle cookies kan blokeres med ringe indflydelse på din oplevelse af et websted, kan blokering af alle cookies betyde, at du ikke kan få adgang til visse funktioner og indhold på tværs af de websteder, du besøger.

da_DKDanish