Tietosuojakäytäntö


Käyttäjiä Kaliforniasta, Yhdysvalloista, sovelletaan CCPA:n mukaista tietosuojakäytäntöämme. Napsauta saadaksesi lisätietoja.


1. Keräämämme tiedot

Lokitiedot

Kun vierailet verkkosivustollamme, palvelimemme voivat automaattisesti kirjata verkkoselaimesi antamat vakiotiedot. Se voi sisältää tietokoneesi IP-osoitteen, selaimesi tyypin ja version, vierailemasi sivut, käyntisi ajan ja päivämäärän, kullakin sivulla käytetyn ajan ja muita tietoja.

Laitteen tiedot

Saatamme myös kerätä tietoja laitteesta, jota käytät päästäksesi verkkosivustollemme. Nämä tiedot voivat sisältää laitteen tyypin, käyttöjärjestelmän, yksilölliset laitetunnisteet, laitteen asetukset ja maantieteellisen sijainnin tiedot. Se, mitä keräämme, voi riippua laitteesi ja ohjelmistosi yksittäisistä asetuksista. Suosittelemme tarkistamaan laitteen valmistajan tai ohjelmiston toimittajan käytännöt saadaksesi selville, mitä tietoja ne tarjoavat meille.

Henkilökohtaisia ​​tietoja

Kyselyyn vastaamista varten pyydämme "henkilökohtaisia ​​tietoja", kuten:

  • Sähköpostiosoite
  • Sukupuoli
  • Syntymäaika
  • postinumero
  • Ikä/syntymäaika
  • Osallistuvan verkkosivuston käyttäjätunnus/tunnus

Lisäksi saatamme tarvita seuraavat tiedot:

  • Selain / digitaalinen sormenjälki
  • IP (Internet Protocol) / MAC (Media Acess Control) -osoite
  • Laitteen tunnusnumero
  • IMEI (International Mobile Equipment Identity)
  • Keksit
  • Maantieteellinen sijainti
  • Sosiaalisen median profiilit

Ja muita havaittavia/demografisia tietoja:

  • Nimi
  • Osoite
  • Puhelinnumerot
  • Korkein koulutustaso
  • Perheen koko
  • Henkilökohtaiset mieltymykset (tuotteisiin liittyvät)
  • Kotitalouden tulot
  • Etninen / rotu
  • Poliittinen mielipide
  • Terveys / Lääketieteelliset tiedot
  • Uskonto

Ulkopuolisten kyselyjen aikana kysytyille tiedoille: Make Opinion ei ole uudelleenohjattujen kyselyiden omistaja/sponsori ja kaikki tulokset ja tiedot ovat kyselyn sponsorin omistuksessa.

Make Opinionin kautta toimitettuihin kyselyihin vastaajille: Keräämme sovelluksessamme asiakkaidemme puolesta vastaukset, jotka annat esivalintakysymyksiimme. Saatamme pyytää sähköpostiosoitettasi, jotta voit kirjautua palveluumme useilta laitteilta tai eri julkaisukumppaneilta, jotka käyttävät Make Opinion -sovellusta.

Make Opinion säilyttää nämä tiedot tietokannassaan ehdottaakseen tulevia tutkimuksia, jotka vastaavat profilointitietojasi. Näihin ehdotettuihin kyselyihin osallistuminen on täysin ei-pakollista. Lisäksi nämä tiedot jaetaan tutkimuskumppaneiden kanssa. Jos olet vastaaja ja sinulla on kysyttävää kyselykumppaneidemme tietosuojakäytännöistämme ja tallennetuista tiedoistasi, ota yhteyttä suoraan kyselykumppaniin. Aina kun ohjaamme sinut jollekin kyselykumppaneistamme ensimmäistä kertaa, heidän tietosuojakäytäntönsä näytetään vastaajalle.

2. Käsittelyn oikeusperustat

Käsittelemme henkilötietojasi laillisesti, oikeudenmukaisesti ja läpinäkyvästi. Keräämme ja käsittelemme sinua koskevia tietoja vain, jos meillä on siihen laillinen perusta.

Nämä oikeusperustat riippuvat käyttämistäsi palveluista ja tavasta, jolla käytät niitä, eli keräämme ja käytämme tietojasi vain, jos:

  • se on tarpeen sellaisen sopimuksen täyttämiseksi, jossa olet osapuolena, tai ryhtyä toimenpiteisiin pyynnöstäsi ennen tällaisen sopimuksen tekemistä (esimerkiksi kun tarjoamme meiltä pyytämääsi palvelua);
  • se täyttää oikeutetun edun (jota tietosuojaetusi eivät kumoa), kuten tutkimus- ja kehitystyöhön, palveluidemme markkinointiin ja edistämiseen sekä laillisten oikeuksienmme ja etujemme suojaamiseen;
  • annat meille luvan tehdä niin tiettyä tarkoitusta varten (saatat esimerkiksi suostua siihen, että lähetämme sinulle uutiskirjeemme); tai
  • meidän on käsiteltävä tietojasi noudattaaksemme lakisääteistä velvoitetta

Jos suostut siihen, että käytämme sinua koskevia tietoja tiettyyn tarkoitukseen, sinulla on oikeus muuttaa mieltäsi milloin tahansa (mutta tämä ei vaikuta jo tapahtuneeseen käsittelyyn).

Emme säilytä henkilötietoja pidempään kuin on tarpeen. Vaikka säilytämme nämä tiedot, suojaamme niitä kaupallisesti hyväksyttävin keinoin estääksemme katoamisen ja varkauden sekä luvattoman käytön, paljastamisen, kopioimisen, käytön tai muuttamisen. Suosittelemme kuitenkin, että mikään sähköinen tiedonsiirto- tai tallennustapa ei ole 100 % turvallinen eikä se voi taata täydellistä tietoturvaa. Tarvittaessa voimme säilyttää henkilötietojasi lakisääteisten velvoitteiden täyttämiseksi tai suojellaksemme sinun tai toisen luonnollisen henkilön elintärkeitä etujasi.

Tietojasi käsitellään seuraavien lakimääräysten mukaisesti:

  • Mitä tulee tietoihin, jotka on lähetetty suostumuksellasi lomakkeissa, tutkimuksissa jne. GDPR:n artiklan 6(1) a)
  • Palveluihin, joita käytät sopimuksen täyttämiseen, sovelletaan GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan b alakohtaa
  • Muussa tapauksessa, erityisesti oikeutettuihin etuihin perustuvien tilastotietojen ja online-tunnisteiden osalta, GDPR:n artiklan 6 (1) (f) (kaikkien lokitietojen, laitetietojen ja henkilötietojen osalta, jotka on lueteltu kohdassa "1. Keräämämme tiedot").

3. Tiedon kerääminen ja käyttö

Saatamme kerätä, pitää hallussaan, käyttää ja luovuttaa tietoja seuraaviin tarkoituksiin, eikä henkilökohtaisia ​​tietoja käsitellä enempää näiden tarkoitusten kanssa yhteensopimattomalla tavalla:

  • jotta voit mukauttaa tai mukauttaa kokemustasi verkkosivustollamme;
  • jotta voit päästä ja käyttää verkkosivustoamme, niihin liittyviä sovelluksiamme ja niihin liittyviä sosiaalisen median alustoja;
  • ottaa yhteyttä sinuun ja kommunikoida kanssasi;
  • sisäiseen kirjanpitoon ja hallinnollisiin tarkoituksiin;
  • analytiikkaan, markkinatutkimukseen ja liiketoiminnan kehittämiseen, mukaan lukien verkkosivustomme, siihen liittyvien sovellusten ja niihin liittyvien sosiaalisen median alustojen käyttö ja parantaminen;
  • järjestää kilpailuja ja/tai tarjota sinulle lisäetuja;
  • mainontaan ja markkinointiin, mukaan lukien myynninedistämistietojen lähettäminen tuotteistamme ja palveluistamme sekä tietoja kolmansista osapuolista, joiden katsomme kiinnostavan sinua;
  • noudattaaksemme laillisia velvoitteitamme ja ratkaistaksemme mahdolliset kiistamme; ja
  • harkitsemaan työhakemustasi.

4. Henkilötietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille

Saatamme luovuttaa henkilötietoja:

  • kolmannen osapuolen palveluntarjoajat, jotta ne voivat tarjota palvelujaan, mukaan lukien (rajoituksetta) IT-palveluntarjoajat, tiedontallennus-, isännöinti- ja palvelinpalveluntarjoajat, mainosverkot, analytiikka, virheloggerit, perintätoimistot, ylläpito- tai ongelmanratkaisupalveluntarjoajat, markkinoinnin tai mainonnan tarjoajat, ammatilliset neuvonantajat ja maksujärjestelmien operaattorit;
  • työntekijämme, urakoitsijamme ja/tai niihin liittyvät yhteisömme;
  • järjestämiemme kilpailujen sponsorit tai promoottorit;
  • luottotietotoimistoille, tuomioistuimille, tuomioistuimille ja sääntelyviranomaisille, jos et maksa sinulle tarjoamistamme tuotteista tai palveluista;
  • tuomioistuimille, tuomioistuimille, sääntelyviranomaisille ja lainvalvontaviranomaisille, kuten laki vaatii, minkä tahansa todellisen tai mahdollisen oikeuskäsittelyn yhteydessä tai laillisten oikeuksien vahvistamiseksi, käyttämiseksi tai puolustamiseksi;
  • kolmannet osapuolet, mukaan lukien edustajat tai alihankkijat, jotka auttavat meitä tarjoamaan sinulle tietoja, tuotteita, palveluita tai suoramarkkinointia; ja
  • kolmannet osapuolet keräämään ja käsittelemään tietoja.

5. Kansainväliset henkilötietojen siirrot

Keräämämme henkilötiedot tallennetaan ja käsitellään Saksassa, jossa me tai kumppanimme, tytäryhtiömme ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajat ylläpitävät toimitiloja. Antamalla meille henkilötietosi hyväksyt niiden luovuttamisen näille ulkomaisille kolmansille osapuolille.

Varmistamme, että kaikki henkilötietojen siirrot Euroopan talousalueen (ETA) maista ETA:n ulkopuolisiin maihin suojataan asianmukaisilla suojatoimilla, esimerkiksi käyttämällä Euroopan komission hyväksymiä vakiomuotoisia tietosuojalausekkeita tai käyttämällä sitovia sääntöjä tai muita laillisesti hyväksyttyjä keinoja.

Where we transfer personal information from a non-EEA country to another country, you acknowledge that third parties in other jurisdictions may not be subject to similar data protection laws to the ones in our jurisdiction. There are risks if any such third party engages in any act or practice that would contravene the data privacy laws in our jurisdiction and this might mean that you will not be able to seek redress under our jurisdiction’s privacy laws.

6. Oikeutesi ja henkilötietojesi hallinta

Valinta ja suostumus: Antamalla meille henkilökohtaisia ​​tietoja hyväksyt, että keräämme, säilytämme, käytämme ja luovutamme henkilötietojasi tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Jos olet alle 16-vuotias, sinulla on lain meille sallimissa rajoissa takuu, että sinulla on vanhempasi tai laillinen huoltajasi lupa päästä ja käyttää verkkosivustoa ja että he (vanhempasi tai huoltajasi) ovat antaneet sinulle suostumuksensa. antaa meille henkilötietosi. Sinun ei tarvitse antaa meille henkilökohtaisia ​​tietoja, mutta jos et, se voi vaikuttaa tämän verkkosivuston tai sen kautta tarjottujen tuotteiden ja/tai palvelujen käyttöön.

Tiedot kolmansilta osapuolilta: Jos saamme henkilökohtaisia ​​tietojasi kolmannelta osapuolelta, suojaamme ne tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla. Jos olet kolmas osapuoli, joka antaa henkilötietoja jostain toisesta, vakuutat, että sinulla on tällaisen henkilön suostumus henkilötietojen luovuttamiseen meille.

Rajoittaa: Voit päättää rajoittaa henkilötietojesi keräämistä tai käyttöä. Jos olet aiemmin suostunut siihen, että käytämme henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin, voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia tietoja. Jos pyydät meitä rajoittamaan tai rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä, ilmoitamme sinulle, kuinka rajoitus vaikuttaa verkkosivustomme tai tuotteidemme ja palveluidemme käyttöön.

Pääsy ja tiedon siirrettävyys: Voit pyytää tietoja henkilötiedoista, joita meillä on sinusta. Voit pyytää kopion hallussamme olevista henkilötiedoistasi. Mikäli mahdollista, toimitamme nämä tiedot CSV-muodossa tai muussa helposti luettavassa konemuodossa. Voit milloin tahansa pyytää meitä poistamaan hallussamme olevat henkilötiedot. Voit myös pyytää meitä siirtämään nämä henkilötiedot toiselle kolmannelle osapuolelle.

Korjaus Jos uskot, että voimme tieto sinusta on epätarkka, vanhentunut, epätäydellinen, epäolennainen tai harhaanjohtavaa, ota meihin yhteyttä alla olevilla tiedoilla. Me otamme kohtuulliset toimenpiteet virheellisiksi havaittujen tietojen korjaamiseksi, epätäydellinen, harhaanjohtava tai vanhentunut.

Ilmoitukset tietosuojaloukkauksista: Noudatamme meihin sovellettavia lakeja kaikissa tietoturvaloukkauksissa.

Valitukset: Jos uskot, että olemme rikkoneet asiaa koskevaa tietosuojalakia ja haluat tehdä valituksen, ota meihin yhteyttä alla olevien yhteystietojen avulla ja anna meille täydelliset tiedot väitetystä rikkomuksesta. Tutkimme valituksesi viipymättä ja vastaamme sinulle kirjallisesti ja kerromme tutkimuksemme tuloksen ja toimenpiteet, joita ryhdymme käsittelemään valituksesi. Sinulla on myös oikeus ottaa yhteyttä sääntelyelimeen tai tietosuojaviranomaiseen valituksesi johdosta.

Lopeta tilaus: Jos haluat peruuttaa sähköpostitietokannan tilauksen tai kieltäytyä viestinnästä (mukaan lukien markkinointiviestintä), ota meihin yhteyttä alla olevilla tiedoilla tai peruuta viesti käyttämällä viestinnässä annettuja opt-out-toimintoja.

7. Evästeet

Käytämme "evästeitä" kerätäksemme tietoja sinusta ja toiminnastasi sivustollamme. Eväste on pieni tieto, jonka verkkosivustomme tallentaa tietokoneellesi ja jota käytetään aina kun vierailet, jotta voimme ymmärtää, kuinka käytät sivustoamme. Tämä auttaa meitä tarjoamaan sinulle sisältöä määrittämiesi asetusten perusteella. Katso lisätietoja evästekäytännöstämme.

8. Liiketoiminnan siirrot

Jos meidät tai omaisuutemme hankitaan tai siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että lopetamme toimintamme tai joudumme konkurssiin, sisällytämme tiedot meille ostaville osapuolille siirrettäviin varoihin. Ymmärrät, että tällaisia ​​siirtoja saattaa tapahtua ja että kaikki osapuolet, jotka hankkivat meidät, voivat jatkaa henkilötietojesi käyttöä tämän käytännön mukaisesti.

9. Käytäntömme rajoitukset

Sivustomme voi sisältää linkkejä ulkoisille sivustoille, joita emme hallinnoi. Huomaa, että emme voi valvoa näiden sivustojen sisältöä ja käytäntöjä, emmekä voi ottaa vastuuta tai vastuuta niiden vastaavista tietosuojakäytännöistä.

10. Muutokset tähän käytäntöön

Voimme harkintamme mukaan muuttaa tietosuojakäytäntöämme vastaamaan nykyisiä hyväksyttäviä käytäntöjä. Ryhdymme kohtuullisiin toimiin ilmoittaaksemme käyttäjille muutoksista verkkosivustomme kautta. Tämän sivuston käytön jatkaminen tähän käytäntöön tehtyjen muutosten jälkeen katsotaan tietosuojaa ja henkilökohtaisia ​​tietoja koskevien käytäntöjemme hyväksymiselle.

Jos teemme tähän tietosuojakäytäntöön merkittävän muutoksen, esimerkiksi muutamme laillista perustetta, jolla käsittelemme henkilötietojasi, pyydämme sinua antamaan uudelleen suostumuksen muutettuun tietosuojakäytäntöön.

Tee Opinion GmbH:n rekisterinpitäjä
Nana Gabelia
privacy@makeopinion.com
n.gabelia@makeopinion.com

Tämä käytäntö on voimassa 1.7.2021 alkaen.

Jäsenille, jotka käyttävät palveluitamme Kiinasta: Ymmärrän, että edunvalvojanne Toluna, IPGeo ja IPQS käsittelevät henkilötietojani Kiinan ulkopuolella seuraavissa maissa: USA, Kanada, Ranska, Romania, Israel, Pakistan ja Intia.

LGPD:N TIETOSUOJAILMOITUS

TIETOSUOJAILMOITUS - BRASILIA

Tämä Brasiliassa sijaitsevien käyttäjien tietosuojailmoitus täydentää Make Opinion GmbH:n tietosuojakäytännön sisältämiä tietoja ja koskee vain vierailijoita, käyttäjiä ja muita Brasiliassa asuvia ("kuluttajat" tai "sinä"). Hyväksymme tämän ilmoituksen noudattaaksemme Brasilian tietosuojalakia Lei Geral de Proteção de Dados Pessoais (laki nro 13 709/2018) ("LGPD"). Kaikilla LGPD:ssä määritellyillä termeillä on sama merkitys, kun niitä käytetään tässä ilmoituksessa.

LGPD

18. syyskuuta 2020 Lei Geral de Proteção de Dados Pessoais (LGPD) tuli voimaan Brasilian asukkaille. Tietosuojakäytännössämme määriteltyjen oikeuksien lisäksi Brasiliassa asuvana käyttäjänä saatat käyttää seuraavia oikeuksia keräämiemme henkilötietojen osalta tietyin rajoituksin:

  • Oikeus saada vahvistus käsittelyn olemassaolosta. Sinulla on oikeus pyytää meitä vahvistamaan, käsittelemmekö henkilötietojasi.
  • Oikeus tutustua tietoihin. Sinulla on oikeus päästä käsiksi hallussamme oleviin henkilötietoihimme ja tiettyihin tietoihin siitä, kuinka käytämme niitä ja kenelle ne jaamme, mukaan lukien tiedot kaikista julkisista ja yksityisistä tahoista, joille olemme jakaneet henkilötietosi. 
  • Oikeus korjata puutteelliset, epätarkat tai vanhentuneet tiedot. Jos haluat korjata tai muuttaa joitain sinusta säilyttämiämme tietoja, voit tehdä sen käyttämällä tiliäsi ja sen sisältämiä tietoja tai ottamalla yhteyttä tiimiimme.
  • Oikeus anonymisoida, estää tai poistaa tarpeettomat tai liialliset tiedot tai tiedot, joita ei käsitellä LGPD:n mukaisesti. Huomaa, että pyynnöstä riippuen tämä voi johtaa tiettyjen palvelujen keskeyttämiseen tai lopettamiseen ja sitä voivat säännellä oikeudelliset ja/tai sopimusperusteiset säilytysohjeet.
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen toiselle palvelun- tai tuotetoimittajalle nimenomaisesta pyynnöstä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden siirtää mitä tahansa tilitietojasi kolmannelle osapuolelle milloin tahansa.
  • Oikeus poistaa rekisteröidyn suostumuksella käsitellyt henkilötiedot. Sinulla on tietyin poikkeuksin oikeus pyytää tietojesi pysyvää poistamista. Huomaa kuitenkin, että tämän oikeuden käyttäminen voi johtaa palvelujen keskeyttämiseen tai lopettamiseen, ja siihen voidaan myös soveltaa lakisääteisiä ja/tai sopimusperusteisia säilytysohjeita.
  • Oikeus saada tietoa mahdollisuudesta olla antamatta suostumusta ja kieltäytymisen seurauksista. Sinulla on oikeus pyytää meiltä tietoja mahdollisuudesta olla antamatta suostumusta henkilötietojesi käsittelyyn ja kieltäytymisen seurauksista.
  • Oikeus peruuttaa suostumus.

Huomaa, että kaikki yllä luetellut oikeudet eivät ole ehdottomia, ja joissakin tapauksissa sovelletaan rajoituksia/poikkeuksia. Emme esimerkiksi välttämättä pysty täyttämään pyyntöäsi täysin, jos tietyt lakisääteiset rajoitukset tai sopimusvaatimukset sitovat meitä, mutta näissä olosuhteissa vastaamme silti ilmoittaaksemme sinulle tällaisesta päätöksestä.

Tietojen siirrettävyyden ja poistamisoikeuksien käyttäminen

Käyttääksesi yllä kuvattuja tietojen siirrettävyyttä ja poistamista koskevia oikeuksia, lähetä meille todennettavissa oleva kuluttajapyyntö: privacy@cpx-reseach.com

Meidän on vahvistettava henkilöllisyytesi ennen pyyntösi käsittelyä. Todennettavissa olevassa kuluttajapyynnössä on oltava:

  • Anna riittävät tiedot, joiden avulla voimme kohtuudella varmistaa, että olet henkilö, josta olemme keränneet henkilötietoja, tai laillinen edustaja.
  • Kuvaile pyyntösi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme ymmärtää, arvioida ja vastata siihen oikein.

Emme voi vastata pyyntöösi tai antaa sinulle henkilötietoja, jos emme pysty vahvistamaan henkilöllisyyttäsi tai oikeuttasi tehdä pyyntö ja vahvistaa sinua koskevat henkilötiedot. Todennettavissa olevan kuluttajapyynnön tekeminen ei edellytä tilin luomista meille. Käytämme vain todennettavissa olevassa kuluttajapyynnössä annettuja henkilötietoja varmistaaksemme pyytäjän henkilöllisyyden tai pyynnön esittämisvaltuudet.

Vastauksen ajoitus ja muoto

Pyrimme vastaamaan todennettavissa olevaan kuluttajapyyntöön 15 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta, mutta enintään 30 päivän kuluessa. Jos sinulla on tili meillä, toimitamme kirjallisen vastauksemme tälle tilille. Jos sinulla ei ole tiliä meillä, toimitamme kirjallisen vastauksemme postitse tai sähköisesti valintasi mukaan. Toimittamassamme vastauksessa selitetään myös, miksi emme voi vastata pyyntöön, jos mahdollista. Tietojen siirrettävyyttä koskevissa pyynnöissä valitsemme henkilötietojesi antamiseen muodon, joka on helposti käytettävissä ja jonka pitäisi mahdollistaa tietojen välittäminen yhdeltä taholta toiselle esteettä.

Emme veloita maksua todennettavissa olevan kuluttajapyyntösi käsittelystä tai vastaamisesta.

Jos olet antanut Make Opinion GmbH:lle tietoja asiakkaastasi, joka on LGPD:n alainen, olet vastuussa asianmukaisen suostumuksen hankkimisesta tällaisilta asiakkailta ennen kuin jaat heidän henkilötietonsa kanssamme. 

Muutokset tietosuojailmoitukseemme

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojailmoitusta harkintamme mukaan ja milloin tahansa.

Kun teemme muutoksia tähän tietosuojailmoitukseen, ilmoitamme sinulle sähköpostitse tai verkkosivustomme etusivulla olevan ilmoituksen kautta.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja tästä ilmoituksesta, tietosuojakäytännöstämme, tavoista, joilla keräämme ja käytämme henkilötietojasi, valintojasi ja oikeuksiasi koskien tällaista käyttöä tai haluat käyttää Brasilian lain mukaisia ​​oikeuksiasi, älä epäröi ota meihin yhteyttä osoitteessa:

Verkkosivusto: www.cpx-research.com
Sähköposti: privacy@makeopinion.com
Postiosoite: Elfenallee 5, 13127 Berliini, Saksa

Evästekäytäntö

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi http://www.cpx-research.comKäytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi osoitteessa http://www.cpx-research.com. Tämä evästekäytäntö on osa Make Opionion GmbH:n tietosuojakäytäntöä ja kattaa evästeiden käytön laitteesi ja sivustomme välillä. Tarjoamme myös perustietoja käyttämistämme kolmansien osapuolien palveluista, jotka voivat myös käyttää evästeitä osana palveluaan, vaikka ne eivät kuulu käytäntömme piiriin.

Jos et halua hyväksyä evästeitä meiltä, ​​sinun tulee ohjeistaa selaimesi kieltäytymään evästeistä http://www.cpx-research.comymmärtäen, että emme ehkä pysty tarjoamaan sinulle haluamaasi sisältöä ja palveluita.

Mikä on eväste?

Eväste on pieni tietopala, jonka verkkosivusto tallentaa laitteellesi, kun vierailet ja joka sisältää yleensä tietoa itse verkkosivustosta, yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla sivusto tunnistaa selaimesi, kun palaat, sekä lisätietoa, joka palvelee tarkoitusta. evästeen ja itse evästeen käyttöiän.

Evästeitä käytetään tiettyjen ominaisuuksien mahdollistamiseen (esim. sisäänkirjautuminen), sivuston käytön seuraamiseen (esim. analytiikka), käyttäjäasetustesi tallentamiseen (esim. aikavyöhyke, ilmoitusasetukset) ja sisältösi personointiin (esim. mainonta, kieli). .

Vierailemasi verkkosivuston asettamia evästeitä kutsutaan tavallisesti "ensimmäisen osapuolen evästeiksi", ja ne seuraavat yleensä vain toimintaasi kyseisellä sivustolla. Muiden sivustojen ja yritysten (eli kolmansien osapuolien) asettamia evästeitä kutsutaan "kolmannen osapuolen evästeiksi", ja niitä voidaan käyttää seuraamaan sinua muilla verkkosivustoilla, jotka käyttävät samaa kolmannen osapuolen palvelua.

Evästeiden tyypit ja kuinka käytämme niitä

Välttämättömät evästeet

Välttämättömät evästeet ovat tärkeitä verkkosivuston käyttökokemuksellesi, sillä ne mahdollistavat ydinominaisuudet, kuten käyttäjien kirjautumisen, tilinhallinnan, ostoskorin ja maksujen käsittelyn. Käytämme välttämättömiä evästeitä tiettyjen toimintojen mahdollistamiseksi verkkosivustollamme.

Suorituskykyevästeet

Suorituskykyevästeitä käytetään seuraamaan, kuinka käytät verkkosivustoa vierailusi aikana keräämättä henkilökohtaisia ​​tietoja sinusta. Tyypillisesti nämä tiedot ovat nimettömiä, ja ne on koottu kaikkien sivuston käyttäjien jäljittäviin tietoihin, mikä auttaa yrityksiä ymmärtämään vierailijoiden käyttötottumuksia, tunnistamaan ja diagnosoimaan käyttäjiensä kohtaamia ongelmia tai virheitä sekä tekemään parempia strategisia päätöksiä parantaakseen yleisönsä yleistä verkkosivustokokemusta. Nämä evästeet voivat asettaa vierailemasi verkkosivusto (ensimmäinen osapuoli) tai kolmannen osapuolen palvelut. Käytämme sivustollamme suorituskykyevästeitä.

Toiminnalliset evästeet

Toiminnallisia evästeitä käytetään keräämään tietoja laitteestasi ja kaikista vierailemasi verkkosivuston asetuksista (kuten kieli- ja aikavyöhykeasetukset). Näiden tietojen avulla verkkosivustot voivat tarjota sinulle mukautettua, parannettua tai optimoitua sisältöä ja palveluita. Nämä evästeet voivat asettaa vierailemasi verkkosivusto (ensimmäinen osapuoli) tai kolmannen osapuolen palvelu. Käytämme toiminnallisia evästeitä tiettyihin sivustomme ominaisuuksiin.

Kohdistus-/mainosevästeet

Kohdistus-/mainosevästeitä käytetään määrittämään, mikä myynninedistämistarkoituksessa oleva sisältö on osuvampaa ja sopivampaa sinulle ja kiinnostuksen kohteidesi kannalta. Verkkosivustot voivat käyttää niitä kohdistettujen mainosten näyttämiseen tai mainoksen näkemiskertojen rajoittamiseen. Tämä auttaa yrityksiä parantamaan kampanjoidensa tehokkuutta ja sinulle esitettävän sisällön laatua. Nämä evästeet voivat asettaa vierailemasi verkkosivusto (ensimmäinen osapuoli) tai kolmannen osapuolen palvelut. Kolmansien osapuolten asettamia kohdistus-/mainosevästeitä voidaan käyttää seuraamaan sinua muilla verkkosivustoilla, jotka käyttävät samaa kolmannen osapuolen palvelua. Käytämme sivustollamme kohdistus-/mainosevästeitä.

Sivustollamme olevat kolmannen osapuolen evästeet

Saatamme työllistää verkkosivuillamme kolmansien osapuolien yrityksiä ja henkilöitä – esimerkiksi analytiikan tarjoajia ja sisältökumppaneita. Myönnämme näille kolmansille osapuolille pääsyn valittuihin tietoihin tiettyjen tehtävien suorittamiseksi puolestamme. He voivat myös asettaa kolmannen osapuolen evästeitä tarjotakseen palvelujaan. Kolmannen osapuolen evästeitä voidaan käyttää seuraamaan sinua muilla verkkosivustoilla, jotka käyttävät samaa kolmannen osapuolen palvelua. Koska emme voi valvoa kolmannen osapuolen evästeitä, Make Opinion GmbH:n evästekäytäntö ei kata niitä.

Kolmannen osapuolen tietosuojalupauksemme

Tarkistamme kaikkien kolmansien osapuolien palveluntarjoajiemme tietosuojakäytännöt ennen heidän palveluidensa käyttöönottoa varmistaaksemme, että heidän käytäntönsä ovat yhdenmukaisia ​​meidän käytäntöjemme kanssa. Emme koskaan tietoisesti sisällytä kolmannen osapuolen palveluita, jotka vaarantavat tai loukkaavat käyttäjiemme yksityisyyttä.

Kuinka voit hallita evästeitä tai kieltäytyä niistä

Jos et halua hyväksyä evästeitä meiltä, ​​voit ohjeistaa selaimesi kieltäytymään evästeistä verkkosivustoltamme. Useimmat selaimet on määritetty hyväksymään evästeet oletuksena, mutta voit päivittää nämä asetukset joko kieltääksesi evästeet kokonaan tai ilmoittaaksesi sinulle, kun verkkosivusto yrittää asettaa tai päivittää evästettä.

Jos selaat verkkosivustoja useilla laitteilla, saatat joutua päivittämään asetukset jokaisessa yksittäisessä laitteessa.

Vaikka jotkin evästeet voidaan estää vaikuttamalla vain vähän verkkosivuston käyttökokemukseen, kaikkien evästeiden estäminen voi tarkoittaa, että et voi käyttää tiettyjä ominaisuuksia ja sisältöä vierailemillasi sivustoilla.

fiFinnish